Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за имобилайзер!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ за имобилайзер!

Здравейте!
    Проблема ми е, че имобилайзера не приема ключа.
    При закачване на комп ми показва три грешки на имобилайзера.
    Опитвам се да ги изчистя и ми иска код.
    Вкарвам кода от картата и ми изписва, че не го приема.
    Опитах да препрограмирам ключовете, но пак не става.
    Някой да има идея какво да правя?
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
    Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
    Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
    Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

И аз имам малък проблем с имобилаизера или поне имах(то имам колата от 3 дни) но през първия ден на 2-3 пъти ми се случи да не разпознава ключа в продължение на 8-10 опита или 3-4 минути.За щастие вчера и днес ме слуша безотказно.Иначе говорих с един жичкаджия и тои ми каза че има 2 варианта да се оправи.Единия да се занесе ключа при квалифициран ключар ,да се провери и да се направят нужните настроики, а другия да се премахне въобще имобилаизера.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Споко момчета,не му режете главата преди да сте проверили най елементарното, имобилайзера е вечен и без чужда помощ е невъзможно да се повреди http://alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic ... sc&start=0

тая тема я открих с 300зора с търсачката ,сигурно заради самото и заглавие..
      sigpic Alfasud/156 1.8ex
      156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от Galeano
        Споко момчета,не му режете главата преди да сте проверили най елементарното, имобилайзера е вечен и без чужда помощ е невъзможно да се повреди http://alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic ... sc&start=0

тая тема я открих с 300зора с търсачката ,сигурно заради самото и заглавие..
        Евала изглежда логично, ако пак ми се появи проблема ще пробвам този вариант!Мерси!

Comment

Ако не се оправи се обади
          Fiat Punto 1.9 JTD
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD
          sigpic

Comment

и при мен го имаше тоя проблем.. погалих е по емблемата на волана и и се помолих любезно по следния начин: "моляти се количке запали моляти се и ти обещавам да ти сипвам 100 бензин и да ти товара само готини гаджета" вече 4 месеча пали без грешка
            landikar
            Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Galeano, аз тая тема съя чел ..........абе много пъти съм я чел.....
              ...и наистина буксата се намира...няма да казвам къде, ама не е от нея )))))))

Alfamaniak, телефона ми е 0889233222, ако искаш клипни ми и аз ще те набера да се чуем.

Comment

Първоначално публикувано от TaNo
                и при мен го имаше тоя проблем.. погалих е по емблемата на волана и и се помолих любезно по следния начин: "моляти се количке запали моляти се и ти обещавам да ти сипвам 100 бензин и да ти товара само готини гаджета" вече 4 месеча пали без грешка

)) това го пробвах вече два пъти, ама вече май не действа (((((

Направо ще се побъркам вече...преди един месец ме удариха, не бях виновен аз, а човека зад мен...
                Изправиха я, купих си броня(още не е в цвета на купето, ама...това не е най-важното)........
                .......и малко след това се случи това с имобилайзера....
                ...нямам думи...тая кола я обичам повече от жена и ми е много кофти ((((

Comment

Явно това си е проблем на всички червени 156 тици. Това в кръга на шегата. Моя имобилайзер погина преди седмица и всички опити да се оправи от спецове в региона удариха на камък в момента ЕКу то и ИМО блока са в София да ми правят емулатор на имобилайзера. Дано при теб проблема е по-лек. При мен са се изтрили полвината данни от паметта в имобилайзера. А за съжаление малките ЕКУ та на бош които са монтирани на дроселовата клапа не мога да се ровят вътре.

Comment

Аз мисля да го махам моя имобилайзер, все по-често почва да ми прави номера. Някой минал ли е по този път ? Какво трябва да знам преди да я оперирам ?
                    156 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от Besnia
                      Аз мисля да го махам моя имобилайзер, все по-често почва да ми прави номера. Някой минал ли е по този път ? Какво трябва да знам преди да я оперирам ?
                      колега да го премахнат в благоевград взимат 160лв,иначе този проблем при мен го правеше от слаб акумолатор
                      stilo sw 1,9 JTD 03g
                      alfa 147 1,9JTD 01g
                      alfa 156 1,9JTD 01g
                      barchetta 1,8 98g
                      alfa 145 1,6 97g

Comment

Първоначално публикувано от A40
                        Първоначално публикувано от Besnia
                        колега да го премахнат в благоевград взимат 160лв,иначе този проблем при мен го правеше от слаб акумолатор
                        И на мен ми беше паднал акумулатора и дадох ток от друг, ама пак не стана...
                        Не съм пробвал обаче, дали ако директно сменя акумулатора ще стане, ама честно казано не ми се вярва.

Comment

Здравей! Аз имам един бус Citroen Jumper, който си е чиста италиянка и при него като му падне акумулатора, не разпознава ключа! Като даваш ток също не го разпознава, обаче като пробвах да закача директно друг акумулатор си го хвана и запали без да се замисля! Така че може да пробваш по този начин! Успех и поздрави!
                          Alfa Romeo 156 2.0 TS 155 PS

Comment

колега я намери ЗДРАВ и СИЛЕН акумолатор,карай с него 2-3 дни тогава ако пак имаш проблем търси добър жичкаджия да маха имобилайзера
                            stilo sw 1,9 JTD 03g
                            alfa 147 1,9JTD 01g
                            alfa 156 1,9JTD 01g
                            barchetta 1,8 98g
                            alfa 145 1,6 97g

Comment

Колко ли ще струва махането?

Comment

Working...
                              X